Miért legyen saját webáruházad?

Az emberek egyre nagyobb tömege így vásárol!

Ezért legyen saját webáruházad:

Több, jól körülírható előnye van annak, amiért megéri webáruházat működtetni neked is!

1.  

Az online vásárlás az az új trend, amely a jövő értékesítését meghatározza. Az e-kereskedelem hihetetlen forgalmi növekedésben van, megállíthatatlanul fejlődik. Az emberek gyakorlatilag felköltöztek az internetre, ott művelődnek, tanulnak, szórakoznak és nem utolsó sorban vásárolnak. Ezek tények: ahogy az internettel megváltoztak az levelezési, hírolvasási szokásaink, csökken az érdeklődés a nyomtatott sajtó iránt és az üzeneteinket sem postára adott levélben írjuk meg, hanem írunk egy e-mail, vagy dobunk egy üzit a telón, vagy messengeren. Pont ezek a folyamatok zajlanak le a kereskedelemben is. Persze még gyerekcipőben jár az online kereskedelem, de talán éppen ezért is érdemes egy webáruházzal próbálkozni, mert lássuk be ez a jövő és az ember akkor jár el helyesen, ha olyan vállalkozásba kezd, ami stabil, hosszútávon fejlődést biztosít.

2. 

Ma egyetlen jól menő vállalkozás sem engedheti meg magának, hogy ne legyen jelen az interneten. Vevőkörük megtartása érdekében webshopjaik is vannak a saját termékkörükre, de ez természetesen a saját termékskálájukat kínálja megvételre. Igen ez is segíti, támogatja az online vásárlást, de mégsem egy webáruház, ami szinte A-Z-ig számtalan gyártó termékeit kínálva egy helyen.

3.

Ha a network marketing iparágban dolgozol értékelni fogod, hogy nem kell a cégednek az 5-10, jó esetben 50 termékére fókuszálva vevőjelölteket hajkurásznod, akiknek éppen az kell, amit kínálsz,

és elkezdenek vásárolni, de még ekkor sem érezheted biztonságban az üzletedet. Megfigyelt tény, tapasztalat, sőt kutatások is igazolják, hogy ez a jellegű (egy-két termék) vásárlói szándék nem örök, nem tart sokáig az újra vásárlás időszaka, mert megunják, mert az ár-érték aránya elfogadhatatlan, mert csalódtak a termékben stb. Tehát hiába van egy vásárlói köröd, továbbra is a vevőket kell kutatnod megállás nélkül.

Ezzel szemben egy széles spektrumú többszázezer termékkel rendelkező webáruház naponta megjelenő, más-más igények kielégítését biztosítani tudó értékesítési bázis. Egy webáruházba beregisztráló vásárló különböző igényeinek kielégítése végett önmagától visszajár és vásárol ezt vagy azt. Az első regisztráció hozzáköti a vásárlót a webáruházhoz (A Freedom esetében konkrétan hozzád), és kérés nélkül vásárolni fog. A vevőgondozás itt abban áll, hogy a vevőkör érdeklődését fenn tartsd azzal, hogy bemutatod az újabb termékeket,  népszerűsíted az akciókat, de nem kell  erőszakosan tukmálva, kínos pillanatokat átélve eladnod (lássuk be: sokszor túlárazott) a termékeket.

4.

Egy saját fejlesztésű webáruház összehozása bármennyi erős és meggyőző érv szól is mellette nem kis munka. Sokirányú felkészültséget igényel (jogi, vezetési, pénzügyi stb.) és a költségigénye is orbitális lehet. Ezt csak nagyon kevesek képesek megvalósítani, sikeresen pedig még kevesebben.

5.

A Freedom Xpress Global lehetőséget kínál neked, hogy lehessen neked is saját webáruházad, amelyben már most több, mint félmillió termék van 1700 kategóriában.

Egy egyszeri díjas üzleti csomag megvásárlásával, akár 50 Euro költséggel elindíthatod életed legnagyobb üzleti projektjét.

Természetesen arra is lehetőséged van, ha nagyobb lépekkel szeretnél haladni magasabb értékű üzleti csomagot is vásárolhatsz, emelt szintű szolgáltatással, amivel teljesen személyre szabott saját webáruházad lehet egyedi arculattal, egyedi stílusban, saját domain névvel és logóval! Felépíthetsz egy saját brand-et, úgy hogy a háttérben minden felelősségteljes funkciót biztosít a Freedom Központi webáruháza a ZAMNIA. Sőt még arra is lehetőséged van, hogy Te személyesen csatlakoztass gyártókat, külsős beszállítókat.

A Freedom egy network marketing vállalkozás amely egyedül álló módon biztosít lehetőséget arra, hogy bekerülj az e-kereskedelem élmezőnyébe. Kifizetési rendszere pedig olyan kifinomult, hogy garantáltan nem fogsz pénzt veszíteni, sőt belátható időn belül felépíthetsz egy milliós nagyságrendű nyereséget termelő vállalkozást.

Tehát azt kívánom neked LEGYEN SAJÁT WEBÁRUHÁZAD milliós befektetési igény nélkül.
Dolgozz Szabadon érd el a teljes anyai függetlenséged 2021-ben!

Felketettem az érdeklődésed?

Örülök!

Örömmel osztom meg veled a részleteet!

Telefon:
06 20 213 1591

e-mail: tothczereistvanne@gmail.com