Ki ne harapna rá erre az üzleti ajánlatra?

Kedves ismeretlen ismerős!

Keresed az utat, hogyan is teremts magadnak anyagi biztonságot?

Netán több kísérletet is tettél a network marketingben eddig sikertelenül?

Most megmutatom neked van olyan üzlet, amihez nagyon egyszerű partnereket találni miközben Te azonnal komoly anyagi előnyöket könyvelhetsz el!

Mit szólsz ehhez….?

 

64% direkt bónusz azonnal minden csatlakozód belépésekor!

 

Mit jelent ez neked ?

Pontosan 32 Euro/fő

Ha ezt az üzletet sikeresen ajánlottad mások figyelmébe és  csatlakozód van meg kell vásárolja a regisztrációs csomagot 50 Euro-ért. Te pedig megkapod a 32 Euros jutalékot!

Nincs ennél előnyösebb jutalék a csupán a toborzásért!

Kiváncsi vagy rá, melyek azok a meggyőző érvek, amivel könnyedén elérheted, hogy pörögjenek a pénztárcádba a 32 Euros jutalékok és a többi profit?

No figyelj!

Lássuk be az 50 Euros csomag általában mindenki számára megfizethető, aki határozottan döntött arról, hogy változtatni akar bizonytalan egzisztenciáján, vannak megvalósítandó álmai, céljai, vagy egész egyszerűen megértette, hogy jobb ma két lábbal állni a földön mint a labilis gazdasági körülmények között manőverezni!

Számodra sem  közömbös, hogy jelölted számára egy olyan üzleti modellt tudsz bemutatni, ahol kizárt  az anyagi veszteség!

Ez egy fontos kulcszó már itt az elején!

A sűrűje most következik!

Egy 50 Euro értékű  start csomag nagyon sokat ér! 

  • A Start csomagra kifizetett 50 Euro visszaszáll a befizetőre, ami  100 %-ban levásárolható ami közösségi webáruházunkban, a ZAMNIA-ban!
  • A partner a csatlakozással jogot szerez arra, hogy Freedom tagként kivételes kedvezménnyel vásárolhat a  Delakodex ( https://dealkodex.com/  ) partnereinknél, ehhez még 100 Eurot is kap! Pl. kedvezménnyel tankolhat az OMV-nél és ez a forgalom még a karrierépítésébe is beleszámít.
  • olcsóbban telefonálni és internetezni mindenki szeretne. A Freedom tagság erre is megoldás, hiszen 5490 Ft/hó -ért korlátlan beszélgetést és 5 Gb internetet kap partnercégünknél, és ez szintén beleszámít a karrier építésbe is.
  • A Freedom Xpress Globaé továbbajánlói linkjével munkatársakat toborozhat ezért azonnali 64%-os direct bónuszt kap.
  • A megvásárolt üzleti csomag jogosítvány arra, hogy a csomagban megkapott affiliate linkkel úgy dolgozzon a ZAMNIA webáruházzal, mintha az a sajátja lenne, és kreatív marketing munkájáért cserébe stabil jövedelemre számíthat, mert a társaság az üzleti nyereségének(árrés) 70%-át megosztja a dropshipper-ként tevékenykedőkkel, akár 8 unilevel szinten.
  • A Freedom tagsággal lehetősége van tudatos vásárlói magatartással rendkívüli jövedelmet és passzív bevételt érhet el. Ez annyit jelent, hogy minden jövőbeli vásárlására foglalóként lekötött összeg éppen a 13,5X szeres nyereséget képes termelni! A lekötött összegek révén a vásárlások pillanatában nagyker áron vásárolhat, sőt a lekötött összegek nyereségével ingyen is a birtokába kerülhetnek a kiszemelt termékek!
  • A Freedom Xpress Global különleges egyedülálló legújabb divíziója egy 300 Euros (teljes egészében levásárolható) foglaló lekötésével belátható időn  belül hozzá juthat egy 20 000 Euro értékű általa kiválasztott autóhoz vagy annak ellenértékéhez! Szenzációs lehetőség, hogy félúton tisztes haszonnal akár ki is szállhat a buliból, mert a Freedom visszavásárlási garanciát ad a tagjainak.

Ezek az előnyök és opciók, pusztán egy 50 Euros belépő csomagért cserébe nem mindennapi lehetőséget kínál bárki számára, aki kis ráfordításból szeretne akár gigantius karriert szeretne felépíteni!

  • Már ez önmagában egy óriási lehetőség pedig még azt is el kell mondanod  a jelöltednek, hogy az 50 euros csomaggal örök aktivitása van, soha semmilyen kötelező vásárlás, havidíj nem terheli, a rendszerben nincs nullázódás, ami eltüntetné a teljesítményét.
  • A legtöbb a network marketingbe belépő partner sikertelenségének az az alapvető oka, hogy nem rendelkezik a kellő ismeretekkel! Ez a Freedomban nem lehet kiforgás, mert minden tudást megkaphat képzési rendszerünkben! Megismerheti azokat a praktikákat, amelyek sikeres üzletemberré, TOP hálózatépítővé tehetik.

Ez a karrierépítés egy rövidebb-hosszabb út (kinek-kinek), ami mindenki számára végig jártható! 

  • A Freedomnál a sikeres karrierépítés lépcsőfokainál, egyedi és rendkívül értékes ajándékok várják (a karrier lánc végén akár egy 1 000 000 Euro értékű ingatlan). A sikeres hálózatépítők beleülhetnek és vezethetnek egy BMW-be, amelynek csak az üzemanyagát kell állniuk.

A végére hagytam a legnagyobb előnyt, ami megkérdőjelezhetetlenné teszi a jelölted számára, hogy érdemes a Freedom Xpress Global csapatába tartozni ez pedig a perspektíva, a biztonságos, hosszú távra szóló stabil jövőkép!

A Freedom Xpress Global az e-kereskedelemben vetette meg lábát és fejlődik gyors ütemben, egy olyan iparágban, ami  a leggyorsabban növekszik világszerte és itthon is. Ebbe az iparágba belépve és dolgozva senkinek nem lehet kétsége a felől, hogy biztos alapokon nyugvó anyagi függetlenséget teremthet magának és családjának.

Mit gondolsz?

Lehet ez..

A Hálózatépítés egy izgalmas játék amellett, hogy ma talán ez egyetlen platform az, ahol kiemelkedő jövedelmet érhet el bárki, egy átlagos ember, különösebb előképzettség nélkül.

Szeretettel várlak Facebook csoportomban!

Kattints ide és csatlakozz!