Hogyan válaszd ki az üzleti csomagod?

Ahhoz, hogy a Freedom Xpress Global teljes jogú partnere lehess egy egyszeri díjjal megfizetett üzleti csomagot kell vásárolnod!

Ahhoz, hogy ki tudd választani a  számodra legmegfelelőbb csomag, a legfontosabb szempont, hogy az anyagi lehetőségeid szerint válassz ki! Fontos, hogy soha ne lépd túl azt a határt, ami veszélyeztetné az életviteled  fenntartását. 

Másik fontos szempont a csomag üzleti tartalma: A kedvezmények, és a különböző jutaléktípusok a különböző csomagokban az értékük szerinti mértékben változnak. 

Szeretném felívni a figyelmedet, hogy az 52 Euros Beginner és a 260 Euros Advanced csomag egy affiliate, továbbajánlói csomag,  amely kiváló lehetőség azoknak, akik készek hálózat építésre, mert következetes munkájuk eredményeként elérhetik a magasabb  jutalékszinteket.

Az Optimal csomag már minden jutaléktípust tartalmazza, ez egy optimális indulást biztosít bárki számára 

A Force, Boost, Ultimate csomag már komolyabb üzleti célokhoz biztosítanak dinamikus startot!

LÁSSUK A CSOMAGOKAT!

Magyarázat

BV és CP pontok

Minden üzleti csomag rendelkezik BV és CP pontokkal.

BV (Bináris Volume) pontértékkel, A jutalék számítása a csomagok BV pontszáma és unit tartalma alapján történik,

CP (Career Point) a karrierrendszer (minősülési rendszer) elvárt pontértékeivel számol a következő váltószámok alapján: 1CP = 2BV

Kedvezmény számla:

Minden üzleti csomagunk értékének 200 %-át jóváírjuk a kedvezmény számládon, melyet a felhasználási szabályzatban leírtak alapján tudsz felhasználni a vállalat kedvezményeket biztosító platformján, a Dealkodexen, ahol a folyamatosan növekvő számú partnerek speciális kedvezményes ajánlatait fogod tudni igénybe venni. http://www.dealkodex.com

 

Foglaló számla

A Start csomagok (értékükhöz igazodóan) 1-5 STORE osztályba úgynevezett UNIT-okat kapsz, melyek mindegyike 13,5 X jutalékot képes számodra termelni. A Foglaló számlán a csomagodban elhelyezett UNIT-ok összesített értéke szerepel. A foglaló számlán lévő, unitokban megtestesülő összegek 100%-ban levásárolhatók a ZAMNIA webáruházban a Marketing rendszerben meghatározott módon.

E-commece számla (ECW):

Jóváírást kapsz az e-commerce számládra, mely összeget teljes egészében, bármely tetszőleges termékünkre, akár kiegészítve is levásárolhatsz a FreedomXpress saját webáruházában, a ZAMNIA oldalon.

Affiliate:

Saját affiliate linkedet használva önállóan is reklámozhatod a társaság e-commerce oldalának, a ZAMNIA-nak termékeit, külön termék kategóriáit, illetve akár az egész webáruházat. Ezzel elindíthatod önálló dropshipping vállalkozásodat, ami azt jelenti, hogy a saját affiliate linked által történt e-commerces vásárlások után az árrés összegének 20% vagy 25%-át jutalék formájában megkapod.

A webáruház: http://www.zamnia.com

E-commerce levels:

Az üzleti csomagodban meghatározott módon a ZAMNIA webáruházi forgalom után esedékes jutalék akár 8 unilevel szinten is kifizetésre kerülhet. A jutalék a saját és alattad, mélységi szinteken elhelyezkedő affiliate partnerek és webáruház forgalmai után esedékes. Ezzel lehetőséged nyílik az emberek tömegeinek hétköznapi vásárlásaiból is részesedni, amely komoly passzív bevételt jelent neked

Direct bónus:

Az általad közvetlenül csatlakoztatottak Start csomagjának BV pontszáma alapján fizetjük számodra. A Direct Bonus a Start csomagok leírásában feltüntetett BV forgalmak után fizető jutalékforma. Azoknak a partnereknek személyes vásárlása után, akiket közvetlenül te csatlakoztatsz magadhoz, 10% direkt értékesítési jutalékot fizet a rendszer. Magasabb értékű csomagok esetén a közvetlen partnereid direkt értékesítése után is jár neked passzívan a 3%, Ultimate csomag estén további 2 unilevel szinten keresztül jár még neked 1% + 1%. A már regisztrált és csomaggal rendelkező partnereid ismételt csomagvásárlásai esetén te újra megkapod a 10%-os Direct Bonust, illetve nagyobb csomagok esetében a 3%-ot, illetve 1%+1%-ot is!

Bináris bónus:

Jogosult bináris jövedelemre, Az üzleti csomagodhoz igazodó heti  maximum küszöb határozza meg a bináris rendszerben elérhető jutalékot. A Bináris Jutalék Start csomagok leírásában feltüntetett BV forgalmak után fizető jutalékforma. A bináris bonus lehetővé teszi számodra, hogy végtelen mélységből feljövő forgalmak után is lehetőséged van a jutalékszerzésre.

A bináris marketingterv szabálya, hogy  két lábat kell építened, ezzel  könnyebben tudod kontrollálni a teljes hálózatodat, hatékonyabban tudod támogatni partnereidet. A bináris marketingterv előnye, hogy nagy eséllyel kaphatunk úgynevezett “Spillover”, azaz ajándék forgalmat a szponzorunktól, ezáltal olyan személyek által generált forgalomból is részesedhetsz, amiért nem kellett megdolgoznod. A rendszer minden vasárnap éjjel összesíti a pontokat az erőlábunkon és a profitlábunkon, majd hétfő reggel kifizetésre kerül a profitláb forgalmának 8 vagy11%-a.

Poziciók:

A bináris fában elfoglalható pozícióid. Általában 1 pozíció elfoglalására van lehetőséged, kivétel a Boost, ahol 3 és az Ultimate, ahol 7 bináris pozíciót foglalhatsz el.

Matching Bonus

A Matching Bonus kizárólag a Start csomagok leírásában feltüntetett BV forgalmak után fizető jutalékforma. Függ attól, hogy milyen csomaggal indulsz el, vagy milyen vezetői rangra kvalifikálod magad. a A rendszer akkor fog fizetni neked Matching Bonust, ami Jogdíj Jutalékot az általad regisztráltak családfájához tartozó hálózatod tagjai után 1, 2, 3, 4, vagy 5 generációs mélységig ha az erre jogosító feltételeket megteremtetted

A megfelelő csomag kiválasztása nem egyszerű!
Mire figyelj?

  1. Ne nyújtózkodj tovább, mint ameddig a takaród ér!

Semmiképpen ne költekezz túl, ne kockáztass olyan eszközöket pénzeket amelyek veszélyeztetik a minden napi életedet!

  1. Láss tovább az orrodnál!

Ha megteheted, ne kapkodj, gondold át a céljaidat, hova akarsz eljutni. Elemezd az egyes csomagok előnyeit, melyek szolgálnak téged leginkább, melyik jelent neked nagyobb  előnyt hosszú távon.

  1. Hozz meg egy határozott jó döntést!

Itt tudsz kötelezettség mentesen ingyen regisztrálni: 


Kattints ide

Kérdéseidre örömmel válaszolok, ha felveszed velem a kapcsolatot: