A kérdés az: megérted-e, elfogadod-e, megcsinálod-e a szabad életedért cserébe?

A legnagyobb baj, hogy mindent azonnal akarsz!

Amikor az emberek a network értékestési formákra jelzőket aggatnak, a szabadság, siker, boldogság, gazdagság szavakat használják a legtöbben!

Amikor az emberek csatlakoznak egy network marketing céghez csatlakoznak ezek a szavak lebegnek a szemük előtt, mert ezt az életstílust képzelik el.

Amikor elkezdenek dolgozni rövid időn belül, az esetek legnagyobb százalékában azt kérdezik értetlenül: Hol az a szabad élet? Hol az a remek életstílus?


Elkeserednek, mert közel sem úgy alakulnak a dolgok, ahogy azt a lelki szemeikkel elképzelték! És ekkor drámai fordulattal, letörten, érzelmileg sérülten dobnak el egy olyan lehetőséget, amire pedig epedve vártak! Ilyen esetek az én életemben is többször lejátszódtak, és nem értettem mi az oka annak, hogy képtelen vagyok legalább egy cseppnyi sikert elkönyvelni a magam számára!

Ma már tudom, egész egyszerűen azért, mert csak a szép jelzők, a vágyott álomkép lebegett előttem és nem kukucskáltam be a színfalak mögé!

MA MÁR TUDOM: A szabadság csak a munka után jön! Az életstílus az elvégzett  munka minőségének és mennyiségének eredményeként jelenik meg a színen!

Erőfeszítés nélkül nincs eredmény, eredmény nélkül nincs szabadság!

Nem valósulhat meg az, amit számtalan csatlakozó velem együtt elképzel, amikor csatlakozik egy network marketing céghez: A sikert akarom MOST! Az életstílust akarom MOST!

Eric Worre egyik írásában arra hívja fel a figyelmet, ha jobb életre vágysz, ha kifinomult életstílusra vágysz azt a network marketingben elérheted, de el kell fogadnod, hogy az életstílusod valójában alacsonyabb lesz, mint a csatlakozásod előtt ….. egy ideig!

Ha már dolgozol valahol és mellékes jövedelemforrásra használod a network marketinget, tudomásul kell venned, hogy a munkahelyed mellett kevesebb időd lesz pihenésre, szórakozásra, sokkal kevesebbnek érzed a szabadságodat! Kevesebb lesz a szabadságod, miközben azon dolgozol, hogy több legyen a szabadságod!

Én a munkahelyemen 43 évet dolgoztam le, tulajdonképpen a szabadság érzete nélkül, mert robotoltam a biztos havi bérem megtartásáért, számtalan órát töltöttem el úgy a munkahelyemen fizetség nélkül, pusztán azért, hogy ne mozogjon alattam a szék. Ez a 43 év sem volt elég arra, hogy megszerezzem az anyagi függetlenségemet, pedig tanultam, embereket vezettem, szorgalmasan és kitartóan képeztem magam, csak a szabadságom kulcsa nem az én kezemben volt!

Mit remélhetsz a network marketingtől? Ha komolyan gondolsz az álmaid megvalósítására, a szabad élet lehetőségére, akkor lerövidítheted azt az időt 5-7-10 évre, amivel elérheted azt az életstílust, amit én 43 évi kemény munkával sem értem el.

HA VAN ESZED, ÍGY TESZEL!

Most, hogy már nyugdíjasként ismét csatlakoztam egy network marketing céghez nem diadalittas zenére várva várom az azonnal megjelenő eredményeket, hanem építkezem, hogy szabad, független idős korú szabadságom legyen! Valószínű, hogy az időm végessége miatt már nem fogok a csúcskeresők 1-3 %-ba tartozni, de 5 éven belül megoldom, hogy a bakancslistámon szereplő tételeket kipipálhassam! Erre szokták mondani: SOHA NEM KÉSŐ!  De Te azért ne várj az utolsó pillanatig mert a siker létráján felfele annál tovább érsz minél előbb feleszmélsz!

A lényeg és a varázslat abban áll, hogy megérted-e, elfogadod-e és megcsinálod-e azokat a dolgokat, amelyeket a csúcskereső Network szakik megcsináltak.

DOLGOZTAK MAGUKON

  • kifejlesztették a képességeiket
  • felépítettek kapcsolatrendszereket (akár a 0-ról)
  • felelősséggel felépítették a munkatársaikat
  • nyitottak voltak az új megoldásokra
  • nem sajnálták meghozni az áldozatokat.

Nem kétséges, ehhez valamilyen önfeladás szükséges!

MI A TE LEGNAGYOBB LEHETŐSÉGED?

Egy 5-10 éves tervezett erőfeszítés a 40-45 éves robot helyett!

Nem várhatsz a havi fix-re, mert itt csak a TE kőkemény munkád eredménye után jár a fizetség, de belátható időn belül megkapod a szabadságot!

Mit választasz továbbra is eladod az idődet pénzért a percekben mérhető szabadságodért, vagy inkább azt választod, hogy a hét bármelyik napja lehet számodra szombat- vasárnap- vagy ünnep?

KEMÉNY DÖNTÉS!

A KÉRDÉS CSUPÁN AZ: MEGÉRTETTED-E ? ELFOGADOD-E? MEGCSINÁLOD-E?

Ha készen állsz:

Mutatok egy esélyt:

Beszéljük meg a részleteket?

 

06 20 213 1591 

www.tothczereistvanne@gmail.com

Baráti üdvözlettel : Éva